CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Úzký pas? Žádný problém!

Úzký pas? Žádný problém!

Při posilování těla se většina žen snaží přimět své tělo, aby se podobalo tvaru přesýpacích hodin. To znamená  - mít úzký pas a dobře zaoblený zadeček. Tento tvar těla zdůrazňuje vaše křivky a vypadá super žensky!

Zatímco cviky na budovaní vašeho zadečku se zdají být relativně jasné, hubnutí v pase je trochu složitější.

Nejprve to vede k optickým rozdílům mezi vašimi boky a zadečkem, až pak mezi pasem a rameny. Při tréninku je tedy zásadní, abyste se soustředily nejen na trénink pasu a zadku, abyste dosáhli štíhlého pasu, ale také dělaly cviky na ramena.

Za druhé, existují také tipy týkající se vašeho postoje, možnostech módy a výživy, které vám mohou pomoci dosáhnout svého snu. Níže uvádíme některé z těchto tipů:

 

Rychlé tipy pro úzký pas:

  •  Vylepšete své držení těla a buďte sebevědomé
  •  Noste push-up podprsenky, pouzdrové sukně a koktejlové šaty
  •  Pijte hodně vody (pro zlepšení trávení)
  •  Jezte šest menších jídel denně (vyhnete se přejídání a nadýmání)

 

Vedle těchto rychlých tipů jsme samozřejmě také sestavili ,,slim waist routine'' cvičení, které je uzpůsobeno tak, aby přesně zacílilo na svaly, které potřebujete pro tvar přesýpacích hodin.

 

NEJLEPŠÍ CVIKY PRO PAS VE TVARU PŘESÝPACÍCH HODIN:

Tato rutina používá řadu cviků, které zpevní váš střed těla, definuje horní část těla a zároveň dodává vašemu zadku tvar a pevnost!

Mnoho základních cviků na střed těla můžou ve skutečnosti pomoci se zvětšením objemu svalů břišních. Posilují vaše boční břišní svaly, takže váš střed těla bude rovný jako pravítko. Potřebujete nové fitness oblečení? Mrkněte na náš web.

 

1) Standing cable wood chop:

Výchozí poloha: Připojte standardní rukojeť k horní kladce. Postavte se stranou ke stroji a stůjte tak daleko, jak potřebujete, abyste natáhli ruce. (uchopte rukojeť oběma rukama)

Nyní zatáhněte za rukojeť dolů nad přední koleno a otáčejte horní část těla.

Tento postup opakujte tak často, jak je uvedeno v tréninku!

cvik na úzký pas

 

2) Oblique crunches na gymnastickém míči:

Výchozí pozice: Vezměte si gymnastický míč a lehněte si zády na něj. Dejte ruce za hlavu. (TIP: Můžete také položit ruce na hrudník, může vám to pomoci udržet rovnováhu)

Nyní zvedněte levé rameno doprava a zkuste zatlačit spodní část zad do míče, abyste izolovaly břišní svaly. Neustále stahujte břišní svaly, dokud nedosáhnete nejvyššího bodu. Během tohoto pohybu vydechněte.

Tento pohyb zopakujte nyní pro opačnou stranu a jen mírně otočte lokty k vašim šikmým břišním svalům.

Udržujte bradu vysoko, abyste nenatahovaly krk.

cvik-uzky-pas

 

3) Twisted crunchies:

Výchozí pozice: Lehněte si na záda na podlaze nebo na cvičební podložku s rukama na straně hlavy a se skrčenými koleny.

Zvedněte horní část těla tak, že stáhnete břišní svaly a loktem se téměř dotýkáte kolena protilehlé strany. Vraťte se pomalu do výchozí polohy. Opakujte pohyb s druhým loktem.

Vraťte se pomalu do výchozí polohy.

cviky-uzky-pas

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík