CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Snižte celulitidu pomocí anticelulitidové stravy!

Snižte celulitidu pomocí anticelulitidové stravy!

Když jste na pláži a máte na sobě bikiny, užíváte si dovolené, poslední věcí, kterou se chcete obávat, je celulitida. Ve skutečnosti však většina žen musí s tímto problémem bojovat. A jak víme, na trhu existují tisíce předpokládaných léčebných postupů pro snížení celulitidy, ale místo nákupu dalšího neúčinného produktu byste měli lépe investovat do JÍDLA!

Faktem je, že jste nedostali celulitidu přes noc. Je to způsobeno faktory, jako jsou nevyvážené hormony a genetika, nebo se vybudovala z několika let špatných stravovacích návyků a nedostatku pohybu. Existuje mnoho potravin, které způsobují celulitidu a kterým byste se určitě měli vyhnout! Je čas provést změnu a sledovat, jak se vaše tělo mění. Věřte nám a uvidíte výsledky.

Změňte svůj jídelníček na anticelulitidní stravu!

Zajímá vás, jaké potraviny způsobují celulitidu a jaké potraviny je mohou snižovat? K odstranění toxinů z těla musíte jíst čisté, zásadité a nezpracované jídlo. Ke snížení celulitidy byste se měli vyvarovat rychlého občerstvení a rafinovaných zpracovaných jídel. Důležité pro vás je snížení příjmu sacharidů a snížení cukru! Ty způsobují celulitidu nejvíce!

Sníte o pokožce bez celulitidy? Pak nejezte příliš mnoho cukru a soli! Cukr se ukládá do tukových buněk a způsobuje jejich expanzi. Sůl obsahuje sodík, který způsobuje zadržování tekutin, což způsobuje, že se celulitida jeví ještě horší.

Zajímá vás, která jídla způsobují celulitidu? Poté se vyhněte kyselinotvorným nápojům, jako je káva, alkohol nebo nealkoholické nápoje. Místo toho pijte zelený čaj - výzkum ukazuje, že pomáhá uvolňovat tukové zásoby a zvyšuje spalování tuků.
Snižte hladinu špatných tuků ve stravě a místo toho jezte zdravé tuky jako avokádo, kokosový olej a mastné ryby. Dobré tuky jsou nezbytné pro správnou produkci hormonů, takže pokud chcete snížit celulitidu, 20% toho, co jíte, musí být zdravý tuk.
 

Ke snížení celulitidy jezte více alkalických potravin, jako je zelenina a čerstvé ovoce (ale také se vyhněte příliš sladkým plodům). Strava ke snížení celulitidy zahrnuje pití velkého množství vody. Vyhněte se rafinovaným sacharidům, jako je bílá mouka, chléb a rýže. Potraviny, které vám pomohou snížit celulitidu, jsou zdravé bílkoviny (vejce, kuře, ryby, čočka, quinoa). Nekuřte! Nikotin je nabitý kyselinami vytvářejícími toxiny.

Zkuste sníst více těchto potravin, abyste zmenšili celulitidu:

    Kapusta
    Okurka
    Celer
    Rajčata
    Bobule (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)
    Papája
    Grapefruit
    Spirulina
    Avokádo
    Brokolice
    Špenát
    Quinoa
    Proso
    Skořice (zvyšuje krevní oběh)

Pokud se chcete zbavit celulitidy, hraje váš jídelníček velkou roli, ale prosím vezměte na vědomí, že ty nejlepší výsledky můžete dosáhnout pouze tehdy, vezmete-li v úvahu i část cvičení.

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík