CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Jak se zbavit toxinů v těle? Vyzkoušejte detox

Jak se zbavit toxinů v těle? Vyzkoušejte detox

Cítíte se unavení a bojujete s kožními problémy nebo zažívacími problémy? Možná je čas na detoxikaci těla! Spousta toxinů v těle může být příčinou vaší špatné nálady a zdravotních problémů. Přečtěte si naše tipy, jak se zbavit toxinů v těle a okamžitě se budete cítit lépe!


Příznaky, že vaše tělo potřebuje detoxikaci, jsou:

  •     lámání nehtů
  •     padání vlasů
  •     únava
  •     trávicí problémy
  •     akné a podrážděná kůže
  •     časté alergie
  •     infekce
  •     nafouklé oči nebo pytle pod očima
  •     nadýmání
  •     menstruační problémy
  •     nevysvětlitelné bolesti hlavy

 


Jak se zbavit toxinů v těle?

# 1 Odstraňte toxiny z vašeho života


Nejprve zastavte konzumaci jedovatých potravin! Eliminujte nikotin, alkohol, kávu, rafinované cukry, nasycené tuky, pesticidy, ale také stresové a negativní myšlenky.

# 2 Začněte dopoledne sklenicí teplé citronové vody


Pití sklenice teplé vody ráno je to nejlepší, co můžete udělat, abyste nastartovali trávení a metabolismus. Rozmačkejte půl citronu a vypijte 15 minut před snídaní. Citrony jsou plné vitamínu C, stimulují játra a pomáhají tělu odplavovat toxiny. Můžete také pít během dne tak často, jak chcete.

# 3 Jezte detoxikační jídlo


Jíst organické čerstvé ovoce a zeleninu, jako jsou papája, řepa, ředkvičky, špenát, okurka, zelí, brokolice, artyčoky, spirulina a chlorella, jsou vynikajícími prostředky, jak se zbavit toxinů z vašeho těla.

# 4 Vynechte mlsání


To umožňuje vašemu tělu plně a správně strávit veškeré jídlo, takže může vyčlenit více energie na očištění. Ale pokud máte potřebu sladkostí a slaných svačinek, ujistěte se, že jíte zdravé svačiny, které jsou pro vás dobré!

# 5 Dýchejte zhluboka!


Toto je nejjednodušší způsob detoxikace. Naše těla jsou navržena tak, aby uvolňovala 70 procent svých toxinů dýcháním a potřebují správné množství kyslíku, aby správně fungovala. Zavřete ústa a zhluboka se nadechněte nosem, počítejte do 4, zadržte dech po dobu 7, pak vydechněte ústy po dobu 8. Opakujte to nejméně čtyřikrát denně.

# 6 Pijte čaj!


Zelené a bylinné čaje jsou plné antioxidantů. Mohou vás hydratovat a naplní vás. Vyberte si kořen pampelišky, lopuchu a ostropestřce mariánského, které pomáhají játrům zbavit se toxinů. Navíc vypijte alespoň jeden litr vody denně.

# 7 Nedělejte si starosti


Život je příliš krátký na to, abyste se neustále stresovali a starali se o všechno a všechny. Učení, jak se vypořádat s bolestí, stresem a změnami, je nejlepším způsobem, jak minimalizovat jejich negativní dopady na naše životy. Vytváření pozitivních emocí je nejdůležitější klíč k detoxikaci mysli a zbavení se toxinů v těle!

# 8 Cvičení a pot


Cvičení zvyšují průtok krve podporující lepší cirkulaci, aby pumpovaly bílé krvinky tělem a pomáhaly orgánům účinně se čistit. Může to zahájit proces přirozené detoxikace, protože aktivuje plíce a čistí pokožku. Kromě toho můžete také z času na čas zkusit jít do sauny, takže vaše tělo může potem eliminovat odpad.

 

Pro lepší cirkulaci je potřeba i správné fitness oblečení, vyzkoušejte naší kolekci Seamless Flex.

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík