CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Jak dosáhnout dlouhých a hustých řas?

Jak dosáhnout dlouhých a hustých řas?

Už vás nebaví prodlužování řas, umělé řasy nebo sérum pro růst řas? Chtěli byste vyzkoušet přírodní metody zdravých a dlouhých řas?

Ricinový olej

Ricinový olej se používá nejen pro zvýšení růstu řas, ale také pro růst vlasů a obočí.


Obsahuje omega 9 mastných kyselin, které vyživují jak vlasy, folikuly, tak i okolní pokožku. Zahrnuje antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti, které v kombinaci s bohatým zdrojem živin, napomáhají podpoře růstu vlasů.


POZNÁMKA: Vždy používejte 100% čistý, organický a lisovaný ricinový olej lisovaný za studena.

 

Podívejte se na naší horkou novinku dámské legíny Palmswear Elevate. Pohodlný střih a skvěle padnoucí materiál.


Jak používat ricinový olej pro růst dlouhých řas:

Umyjte si obličej a ujistěte se, že na vašich očích není žádný make-up. Poté aplikujte prsty ricinový olej od kořenů až na konce řas. K zakrytí řas na každém oku potřebujete pouze kapku nebo dvě. Olej naneste vždy před spaním a při ranním probuzení jej umyjte.


Za jak dlouho uvidím vysledky?


Někteří lidé tvrdí, že první výsledky vidí už po 1. týdnu, většina tvrdí, že viděli jasné zlepšení po 2 týdnech. Pokud chcete vyditelný efekt, buďte trpěliví: Po 4 měsících možná vaše řasy dosáhnou maximální délky.


Jak získat delší řasy?


Vazelína je také skvělá pro získání delších řas! Stimuluje růst vlasů a řas. Naneste ji před spaním a umyjte si ji, když se ráno probudíte


Masáž oblasti očních víček a poblíž řas pomáhá zvýšit průtok krve a krevní oběh, což podporuje růst řas! Stačí jemně masírovat oblast víček podél řas prsty (nezapomeňte si nejprve umýt ruce).

Můžete také použít několik kapek oleje, např. olivový. Pokud možno, udělejte to jednou denně nebo alespoň několikrát týdně.

Strava - Můžete také vylepšit svou stravu, aby řasy rostly lépe. Doplňky, jako je oxid křemičitý nebo biotin, které podporují růst vlasů, ovlivňují také pokožku a nehty. Znatelný účinek je patrný asi po třech měsících. Potraviny s vysokým obsahem bílkovin, jako jsou vejce, stejně jako potraviny, které obsahují vitamíny A, C a E, jsou také velmi užitečné.

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík