CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

10 aktivit po kterých zhubnete

10 aktivit po kterých zhubnete

Někdy prostě nemáte ve svém rozvrhu dostatek času na plnohodnotné cvičení ve fitku. Ať už máte práci, školu či jiné aktivity, vyzkoušejte jednu z těchto činností a spálíte kalorie a nemusíte ani jít běhat nebo do fitka zvedat závaží.

 

Stále existuje spousta věcí, které můžete udělat, abyste zůstali aktivní v ostatních věcech, které jste si naplánovali v průběhu dne. Takže každá aktivita se počítá.

 

Zde je 10 jednoduchých činností, které spálí 100 kalorií za 30 minut nebo dokonce i méně času.

 

Vysávání domu nebo bytu

Zde zabijete dvě mouchy jedním tahem, není nic lepšího než tato domácí práce, která vám zvýší srdeční frekvenci. Pokud jste dosud nebyli aktivní, pravděpodobně už víte, že jen pár minut vysávání vám dá zabrat, jako skutečné cvičení. Zvláště pokud jde o stěhování nábytku.

luxování

Sekání trávy

Pokud máte štěstí, že máte traktůrek, který seká za vás, toto se vás netýká. Mluvíme pouze o staromódním sekáním. Posekání zahrady je dalším skvělým způsobem, jak spálit nějaké kalorie, aniž byste na to museli myslet a také příjemným způsobem, jak načerpat čerstvý vzduch.

 sekání trávy

Jděte na procházku

Zní to jasně, ale kolikrát jste nasedli do auta a jeli několik minut po silnici do místního obchodu? Pokud si chcete jen vyzvednout půllitr mléka nebo základní přísadu, která vám chybí ve vaší večeři, zkuste protáhnout nohy a jít nakoupit pěšky, než hned sáhnout po klíčkách od auta. Nic vám však nebrání jít na večerní procházku bez stanoveného cíle. Procházka okolo bloku po večeři je dobrý způsob, jak spálit své kalorie.

 

Jděte nakupovat

Když o tom ale přemýšlíte, není to vlastně nijak překvapivé, samozřejmě nakupování spaluje energii, procházení obchody s oblečením a zkoušení věcí vám opravdu spálí kalorie. Nemluvě o úsilí debatovat sami se sebou o tom, zda opravdu potřebujete další dámské legíny.

 

Čištění vozu

Mytí vozu vám nejen ušetří peníze, ale také spaluje kalorie. Zapomeňte na jógu, skutečnou zkouškou flexibility je, jak správně vysávat pod a kolem sedadel vašeho auta.

 mytí auta

Zahradnictví

Odplevelení, zalévání a setření potu z čela, protože zahradničení je překvapivě únavné. Pokud máte zahradu, vždy si můžete najít drobné práce a vždy vynaložíte určité fyzické úsilí. Skloněním a přemístěním květináče budete mít za okamžik spáleno 100 kalorií. Zahrada potřebuje nějakou něžnou láskyplnou péči. Vytažení těch otravných plevelů nebo seříznutí živého plotu vám také spálí pár kalorií.

 

Stěhování nábytku

Nejlepší způsob, jak se zvednout z pohovky je, přemístit ji. Vyzvednutí nábytku je jedním z mála úkolů v reálném životě, kdy všechny tyto mrtvé tahy a dřepy skutečně přijdou vhod. Je to také skvělý způsob, jak osvěžit svůj životní prostor, abyste byli produktivní při spalování těchto kalorií.

 

Hraní si se psem

Psi si rádi hrají, pronásledování, přetahování, házení a chytání. Všechno je pěkně fyzicky náročné pro oba. Každodenní procházky a společné trávení času, nejen posílí váš vztah, ale udrží vaše štěně šťastné. Rozhýbe vás také, aniž byste o tom přemýšleli.

hraní se svým psem

Tancujte

Taneční výukové programy způsobí více potu než většina domácích tréninků, takže tohle je v podstatě rutina cvičení sama o sobě. Najděte si jeden na Youtube a naučte se nové pohyby. Pokud si myslíte, že taneční výukové programy nejsou váš šálek čaje, můžete tančit ve sprše, tančit na posteli a tančit po celém domě. Čím více si to užíváte, tím více kalorií spálíte.

 

Hraní si s dětmi

Pamatujete si, jak moc jste běhali po hřišti při hraní her. Proč si je nezahrát hned teď? Zapojte své děti do hry, házejte si míčem nebo frisbee v parku. Běhání a smích je jistý způsob, jak se pobavit, když se pohybujete. Je to také skvělý způsob, jak si vytvořit vzpomínky a zajistit, aby cvičení nebylo tak náročné.

 

hraní si s dětmi 

Náš verdikt? Abyste spalovali kalorie, nemusíte být nutně v tělocvičně nebo cvičit. Nestresujte se, že se nedostanete na trénink, existuje spousta dalších způsobů, jak rozhýbat svaly.

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík