CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Jak na vysněnou postavu?

Jak na vysněnou postavu?

Konvenční moudrost o tom, jak by měly ženy jíst, cvičit a vypadat, je často negativní, samo-porážející a naprosto ponižující. Časopisy a nadměrně medializovaná média povzbuzují ženy, aby jedly méně, varují nás, abychom nezvedali příliš těžké váhy, a nabízejí různá tajemství o tom, jak zhubnout.

Není divu, že tolik žen je nešťastných, vyčerpaných z nekonečných tréninků a z hladovění. Neustále se snaží jíst méně a méně kalorií.

Od krásky v nesnázích k superhrdince:

Většina z běžných fitness rad pro ženy se točí kolem přísné diety, přísného cvičebního plánu a pečlivého počítání každého gramu sacharidů, tuků a bílkovin. Bohužel, většina z nás nemůže dlouhodobě praktikovat tento režim bez nějakých negativních důsledků.

Vím to, protože jsem vyzkoušela několik diet s nadějí, že budu vypadat lépe. Jakmile jsem konečně přišla ke smyslům a vrátila se k rozumným a jednoduchým výživovým principům, musela jsem napravit návyky z obsedantního stravování. Po chvilce času, trpělivosti a důslednosti jsem našla cestu zpět.

Jakmile jsem nahradila starosti a pochybnosti o superhrdinství, začala jsem sledovat pozitivní a motivující principy fitness. Chci se s vámi o ně podělit:

  1. Přemůžu mojí sílu

Bohužel, mnoho žen stále věří, že silové zdvihání není to pravé, a proto to nebudou nikdy dělat. Myslí si, že vzpírání těžkých činek, které váží dvojnásobek jejich tělesné hmotnosti, nejsou reálným cílem. Omezení, která si stanovíte, nejsou skutečná. Je čas říct si: "Ano, můžu," místo "Ne, nemůžu."

Když aplikujete tento způsob myšlení na vaše cvičení, nejenže zvýšíte svou fyzickou sílu, ale také svou duševní sílu. Nejjednodušší způsob, jak se zbavit omezení a osvobodit vnitřního superhrdinu, je opustit svůj strach a jednat. Zapomeňte na to, co víte o tom, co jsou ženy schopny dělat. Zeptejte se sami sebe: "Co jiného můžu dělat?"

  1. Budu jíst skutečné jídlo

Chutné jídlo, po kterém se budete cítit skvěle. Netlačte se k jídlu, které se vám nelíbí, protože je pro vás údajně dobré. K dispozici jsou tuny lahodných, přírodních a zdravých potravin, takže jezte ty, které se vám líbí.

 Sestavte si svou stravu kolem červeného masa, drůbeže, ryb a mořských plodů, mléčných výrobků, ovoce a zeleniny, fazolí a luštěnin, bylin a koření a zdravých tuků, jako jsou ořechy a semena.

Pokud budete dodržovat své výživové hodnoty, mnohem lépe a mnohem častěji se budete držet po celý život. Ale nejen to, také vytěžíte více ze svého tréninku. Sval, koneckonců, potřebuje být krmen, aby byl silnější. Delikátní a plnohodnotná jídla nejsou komplikovaná, zejména pokud se budete řídit některými skvělými recepty.

  1. Zaměřím se na výkon

Namísto jediného cíle - změny vzhledu těla, se zaměřte raději na to, co může vaše tělo dokázat a jak dokáže pracovat na neustálém zlepšování výkonu v posilovně. Všichni chceme vypadat tak skvěle, jak se cítíme, a to je jeden z obrovských výhod školení pro výkon: budování skvěle vypadajícího těla je obrovský vedlejší efekt.

Většina žen chce vypracované ruce, které vypadají skvěle v topech, ale místo toho, aby dělaly tlaky na ramena, bicepsové zdvihy a tricepsové extenze, aby je tak získaly, vykonávají pouze přítahy a pár kliků. Tato cvičení budují svaly paží, stejně jako svaly v zádech a hrudníku, budujíc skutečnou funkční sílu!

bench press žena

V době, kdy těchto cílů dosáhnete, budou vaše ruce vypadat naprosto neuvěřitelně a v průběhu procesu budete mít vyvinutou skutečnou sílu svalů v horní části těla. To je opravdu výhra!

Jeden z dalších úžasných věcí o tréninku pro výkon je, že máte spoustu variability v tréninku. Využijte celou posilovnu. Například, můžete trénovat především s vaší tělesnou hmotností, můžete použít kombinaci činek, můžete použít kettlebelly a další. Nakonec jsou možnosti nekonečné!

Pamatujte, trénujete superhrdinu! Snažte se vybudovat nejsilnější a nejúžasnější verzi sebe sama. Když se zaměříte na tento cíl, bonusy budou zahrnovat štíhlejší, elegantnější a lépe vypadající tělo. Také byste měli mít nižší klidovou tepovou frekvenci, silnější kosti a více atletických dovedností!

  1. Přijmu pravdu, že jsem úžasný!

I když máte o kilo navíc, nebo jste právě začali pracovat, nebo ještě máte dlouhou cestu před vámi, můžete si stále vybrat, zda budete spokojeni s tím, kde jste TEĎ. Zapomeňte na plánování toho, kdy máte právo být šťastní, jakmile dosáhnete svého hlavního cíle ve vzdálené budoucnosti. Být superhrdinou znamená žít každý den naplno a činit zdravá rozhodnutí, protože milujete sebe, tím, kým jste v tomto okamžiku, a kým budete.

  1. Budu dodržovat jednoduché a udržitelné životní návyky, které zvyšují můj pocit štěstí

Jako každý superhrdina budete muset bojovat proti spravedlivému podílu darebáků. Skeptici řeknou, že ženy by neměly zvedat těžké váhy. "Odborníci" vám řeknou, že budete muset držet diety po zbytek života. Dokonce i ten malý hlas uvnitř vám řekne, že vaše štěstí a vlastní hodnota jsou určeny čísly na stupnici.

Věř si a udělej to, co víš, že tě posílí. Zaměřte se na to, na čem vám opravdu záleží: vaše zdraví a odolnost. Každá bitva, kterou vyhrajete, vás učiní mnohem silnějším, mnohem chytřejším a mnohem úžasnějším. Nakonec budete vítězi.

Všechny mladé dívky mají své vzory. Nejdůležitější žena v mém životě je moje máma. Naučila mě od mala, že tělesná a duševní síla jsou vlastnosti, které mají být žádoucí, a že moje vlastní hodnota nepochází z čísla na stupnici. Je to kvůli mé mámě, že jsem žena, kterou jsem dnes!

Buď superhrdinou, na kterou se mohou ostatní dívat. Ukažte jim, jak být silný a sebevědomý. Aby se žena cítila sebevědomě, potřebuje k tomu i správné fitness oblečení, které ji podrží, při tom nejtěžším tréninku.Mluvte více o získávání svalů a méně o ztrátě tuku. Ukažte jim, že být ženou je úžasná a mocná věc. Tak do toho!

 

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík