CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Cardio? Vyzkoušejte Booty kardio!

Cardio? Vyzkoušejte Booty kardio!

Nezůstávejte u nudného kardia, raději trénujte své plíce, srdce a spodní část těla s tímto skvělým a zábavným spalovacím tréninkem. Tento typ cvičení je vhodný, když chcete mít zkrátka rychle hotovo a chcete zapojit důležité části těla.

Dělejte 5 sérií z těchto všech cviků – jeden za druhým a odpočinek si dopřejte až po jedné celé sérii.

Dřep (squat)

Dřep můžete cvičit s pomocí kettleballu nebo s činkou, kterou budete držet před vámi. A nebo bez jakékoliv zátěže, je to jen na vás, na co si troufnete! Při správném provádění cviku musíte dbát na tlačení boků dozadu, dále si přisednout, co nejníže můžete a zatnout zadeček, když se vracíte nahoru.

Výpad (lunge)

Stoupněte si tak, abyste měly nohy na šíři ramen. Udělejte velký krok dozadu vaší pravou nohou a ohněte se v obou kolenou. Pravým kolenem se téměř dotkněte země. Zatlačte do levé paty a pravé špičky tak, aby se vaše pravá noha dostala do původní pozice. To samé opakujte s opačnou nohou.

Donkey kick (výkopy)

Začneme v pozici na čtyřech. Vaše ramena, lokty a zápěstí by měly být v jedné linii, stejně jako boky a kolena. Udržujte vaší pravou patu ohnutou („fajfkaˮ), koleno svírá s nohou pravý úhel a tu samou nohu vykloňte směrem nahoru. Zatínejte zadeček, když s nohou pohybujete. Snažte se, aby se vaše ramena a boky nehýbaly. Pak dejte nohu zpět k zemi a znovu zatněte zadeček s pohybem nahoru.

Most na jedné noze ( single-leg bridge)

Lehněte si na záda s ohnutými koleny a patami zatlačenými do země. Zvedněte svou levou nohu tak, aby pata směřovala ke stropu. Udržujte nohu narovnanou a znovu zatínejte zadek. Nohu vraťte k zemi a opakujte, poté jen vyměňte nohy.

Výstupy s pohybem kolena ( step-up with knee drive)

Najděte si lavičku, schůdek, nebo dokonce jen gauč. Dejte vaší pravou nohou na lavičku a stoupněte si na ni. Hned co si stoupnete, pohněte svým levým kolenem nahoru až k hrudníku. Je to takový švih, takže levou nohu pak dejte zpět na zem a za ní bude následovat i pravá noha, kterou jsme dali na lavičku jako první. Střídejte nohy a provádějte to samé. 

Tak s chutí do toho! Žádná nuda už vás odteď nečeká! Nezapomeňte nás označovat na sociálních sítích pod hashtagem #palmswear nebo také jako @palmsfitnesswear.

PS: Nejlépe se vám bude tento trénink cvičit v našich krásných legínách, které neprosvítají a odolají i velké intenzitě pohybu! Legíny jsou tak pohodlné, že už je nebudete chtít ze sebe sundat.

 

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík