CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

Aloe Vera a výhody na naše zdraví

Aloe Vera a výhody na naše zdraví

Zdá se, že každých pár měsíců objevujeme novou „zázračnou přísadu“, která má na vždy změnit způsob, jakým žijeme. Pomáhá nám, abychom byli zdatnější a zdravější než kdykoli předtím. Po několika měsících však humbuk utichl a zjistili jsme, že tato takzvaná „zázračná přísada“ nebyla vše, čím byla popsána, a vracíme se k životu jako obvykle. Jednou z ingrediencí, která se ale ukázala jako něco jiného než čistý zázrak, je aloe vera.

Aloe vera byla uváděna jako další velká zdravá přísada. Má více pozitivních účinků, a proto na ní tolik sportovců, osobních trenérů, odborníků na výživu a každodenních zdravotních fanatiků sází. Ale jak by se měla konzumovat, je lepší v orální formě nebo snad v gelové formě? Abych byl upřímný, obě formy se ukázaly být prospěšné, takže to opravdu záleží na osobních preferencích, nebo si možná budete přát obě kombinovat. Pokud uvažujete o vyzkoušení doplňků z aloe vera, zde je několik klíčových výhod, na které se můžete těšit.

 

1) Bohatá na zdravé bioaktivní sloučeniny rostlin

Jedním z důvodů, proč se ukázalo, že gely a doplňky z aloe vera jsou v poslední době tak populární, je skutečnost, že jsou plné superzdravých rostlinných sloučenin. Rostliny aloe vera mají krátké stonky a velmi silné listy. V těchto listech najdete slizkou a hustou tkáň, kterou listy používají k zadržování vody.

Tato tkáň je gel, který běžně spojujeme se zdravotními produkty z aloe vera a právě tato tkáň obsahuje tolik zdravých bioaktivních rostlinných sloučenin. Je obohacen o antioxidanty, vitamíny, minerály a další živiny, které poskytují tělu tolik zdravotních výhod, že by nám jejich seznam trvalo přečíst celý den. Doplňky aloe vera jsou ideální pro posílení imunity, zlepšení zdraví orgánů, vyvážení hormonů, boj proti nemocem, zdravější vzhled a příjemný pocit.

 

2) Může chránit před nemocemi a nemocemi

Jak již bylo zmíněno, aloe vera je plná živin, včetně silných antioxidantů, které pomáhají chránit naše buňky před škodlivými účinky oxidace v těle. Oxidace nastává, když toxiny a volné radikály útočí na naše buňky a vystavují je kyslíku, který je následně mutuje a mění jejich molekulární strukturu. Zaplavením těla zdravými antioxidanty jsou však tyto toxiny a volné radikály zničeny dříve, než mají šanci zaútočit na naše buňky a lze tak předcházet řadě nemocí.

 aloe vera gel

Hledáte pohodlné dámské fitness oblečení na doma nebo ven? Koukněte na náš eshop.

3) Protizánětlivé účinky

Další klíčovou výhodou spojenou s doplňky aloe vera je skutečnost, že poskytují protizánětlivé účinky na lidské tělo. Zánět může způsobit bolesti hlavy, bolavé svaly a bolavé končetiny. Aloe vera však obsahuje bioaktivní sloučeniny, které poskytují velmi výrazné protizánětlivé účinky na tělo a pomáhají drasticky snížit míru zánětu.

Vyhledávejte produkty

Nákupní košík