CZK
  • CZK
  • EUR
607 571 286
Poštovné zdarma na objednávky od 1500 Kč

5 důvodů proč Vaše dieta nefunguje

5 důvodů proč Vaše dieta nefunguje
    1. Jíte příliš mnoho

       Může se to zdát jednoduché, ale hlavní příčinou proč nejdou kila dolů je proto, že jíte příliš mnoho kalorií. Důležité je spočítat si, kolik každé jídlo má kalorií a rozdělit si to rovnoměrně do celého dne.


      Nezapomeňte, že kalorie jsou i v nápojích! Může se zdát, že káva tolik kalorií nemá, ale schválně si to spočítejte, když jich za den vypijete třeba 5, může to být právě ten rozdíl mezi ztrátou a nárůstem hmotnosti, takže si buďte vědomi kalorií, které konzumujete, ať už je to v potravinách nebo nápojích.


      2. Jíte příliš málo

      Jak možná víte, ztráta hmotnosti se točí kolem toho, že jste v mírném deficitu kalorií, díky čemu naše tělo umožňuje využívat zásobu energie (tělesný tuk), aby udrželo základní tělesné funkce.

      Pokud dojde k extrémnímu deficitu našeho těla, může to mít na naše zdraví více negativních účinků, především na vaše srdce, mozek, oči, svalovou tkáň a další.

      Budete se cítit také super vyčerpaná a zjistíte, že bojujete s nekontrolovatelnými touhami vyjídání ledničky. Dieta není jednodenní proces a vždy je lepší pomalé hubnutí, které má mnohem lepší výsledky. Vaše tělo a mysl Vám pak poděkují.

       

      3. Nejste kamarádi s jídlem


      Jíst stejné nudné jídlo každý den může být velmi demoralizující a my rozhodně nepodporujeme takové stravovací návyky. Ochutnávání nového jídla je jedním z mnoha potěšení života a vytváření kreativity s jídlem je skvělá zábava.

      Kaše každé ráno může být velmi nudná, ale míchání to s různými toppings, ovocem a hořkou čokoládou může udělat Vaši snídani mnohem chutnější.


      Příprava jídla je skvělý způsob, jak zůstat pod kontrolou toho, co jíte. Díky tomu je méně pravděpodobné, že se budete cítit hladově a budete si kupovat nezdravé jídlo.

      Buďte kreativní s potravinami a vychutnejte si každý doušek jídla.

      zdravá snídaně

      Není to pouze "jídlo", je to životní styl.


      4. Nemáte pravidelný trénink

      Soustřeďte se na to, aby Váš trénink byl dopředu naplánovaný. Kombinujte cviky, zařazujte superserie, měňte intenzitu. Nesmí se z toho stát rutina. Každý trénink by měl být na 100%.

      Pokud začínáte cvičit, nechte si poradit od odborníka. Na trénink máte 45-60 min a musíte do toho dát maximum.

      Nemusíte ani hned dělat nějaké intenzivní cardio, 30 minutové procházky jsou skvělým začátkem a jsou snadno dosažitelné. Jakmile Vám to už nebude stačit, zvyšte intenzitu a začněte běhat.

      5. Jste unaveni


      Může to znít jednoduše, ale překvapilo by vás, jak velký vliv má nedostatek spánku na Vaši dietu. Nedostatek spánku zvyšuje naše touhy po jídlech s vyšším obsahem kalorií. Když jsme unavení často jíme nezdravé jídlo, které vede k přebytku kalorií, než ke snížení kalorií (pokud chceme zhubnout.).

      8 hodin spánku by Vám mělo stačit na to, aby Vaše tělo bylo připraveno na pálení kalorií.

      Dodržujte těchto 5 základních bodů a věřím, že budete na správné cestě, jak shodit přebytečný tuk.

       

      Vyhledávejte produkty

      Nákupní košík